Bilgilendirme

The was a problem converting the source image.
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/etkinlikler/2017-2018/etkinlikler/kermes

Cuma, 09 Mart 2018 12:13

BİR YARDIMLA BİN UMUT OLUN

Öğeyi Oyla
(0 oy)
Yükselen Anadolu ve Fen Lisesi’ inde milli duyguların ön planda olduğu anlamlı bir gün yaşandı. Yabancı Diller Zümresi önderliğinde düzenlenen kermeste öğrenci ve öğretmenlerimizin kendi hazırladıkları birbirinden lezzetli yiyecekler satışa sunuldu.

Büyük ilgi gören kermes sonucunda elde edilen gelir Mehmetçik Vakfı’na ve Kilis’te maddi yardıma ihtiyacı olan öğrencilere bağışlandı. Gösterdikleri özveri ve harcadıkları emek için tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

{gallery}etkinlikler/2017-2018/etkinlikler/kermes{/gallery}

Okunma 670 defa Son Düzenlenme Cuma, 09 Mart 2018 12:19