Pazartesi, 01 Ekim 2018 15:01

Öğeyi Oyla
(3 oy)

Değerli Velimiz,

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde devam edecek olan kurslarımız formda belirtilmiştir, katılım esasları aşağıdadır.

KATILIM ESASLARI

1. Kurslara katılımda gönüllülük esastır, öğrenciler katılmak zorunda değildir.
  2. Kurslarımız ilgi ve yetenek alanlarına göre belirlenmiştir. Öğrencimiz kursa yönlendirilirken mutlaka öğrencinin ilgi ve yeteneği göz önünde bulundurulmalıdır.
  3. Birden fazla kurs tercih edilebilmektedir.
  4. Kurslarda devam- devamsızlığa dikkat edilmeli, öğrencimiz keyfi devamsızlık yapmamalıdır.

*** Öğrencimizin gelmediği haftalardan da kurs ücreti alınacaktır.

*** Kurs Ödemeleri dönemde iki taksit halinde alınacaktır.

*** Peşin ödemelerde ücretler kursun ilk haftası muhasebe birimine ödenecektir.

*** Taksitli ödemelerde 1. Taksit 17 Ekim 2018 - 2.Taksit 19 Kasım 2018’dir.

1. Kurslara giriş çıkışlarda ders saatlerine dikkat edilmelidir. Öğrencimizin özellikle hafta sonu kurslarında ders başlamadan en az 10 dakika önce okulda bulunması gerekmektedir. .
  2. Öğrencilerimizin beslenme ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için okul kantinimiz açık tutulacak ve tost satışı yapılacaktır.
  3. Kurslarda öğrenci servisimiz olmayacak, ulaşım velimiz tarafından sağlanacaktır.
  4. Kurslarımız 12 hafta olarak yapılmaktadır. (Kurs haftaları, veli toplantı günleri ve resmi tatiller çıkartılarak hesaplanmıştır.)
  5. Hafta sonu kurslarımız 6 Ekim 2018 tarihinde başlayıp 12 Ocak 2019 tarihinde sona erecektir.
  6. Hafta içi kurslarımız 8 Ekim 2018 haftası başlayıp 7 Ocak 2019 haftası yapılacak olan kurslar ile sona erecektir.

OKUL İDARESİ

2018-2019 eğitim- öğretim yılı kurs tercih formunu indirmek için tıklayınız.

Okunma 1121 defa Son Düzenlenme Pazartesi, 01 Ekim 2018 15:07