BİZ YÜKSELEN ANAOKULUNDA

*Bu yazı tahmini 2 dakika 14 saniye okuma süresine sahiptir.

Sevgili anne babalar, en değerli varlığınızı emanet ederken aklınızda bir çok soru olması normal. Yükselen Ana okulu olarak her şeyden önce güvenli, huzurlu ve mutlu hissedebileceği bir ortam sunmak önceliğimizdir.

3-4 ve 5 yaş (36-72 ay) çocukları için geliştirilen okul öncesi programı uygulamaktayız. Amacımız, zengin öğrenme deneyimleri aracılığıyla sağlıklı büyümelerini, mutlu oldukları bir ortamda zihinsel, duygusal ve sosyal yönden gelişimlerini desteklemek, kendini ifade etmesine olanak tanımak, öğrenme ve merak duygusu uyandırmak, yaratıcılıklarını geliştirmek ve ilkokula hazırlamaktır.

Anaokulumuz Yükselen Kampüslerinden bağımsız ayrı bir bina olarak planlanmış ve farklı öğrenme olanaklarına uygun olarak hazırlanmıştır. Akıllı tahta kullanımını sağlayan sınıflar, spor salonu, uyku odası, yemek odası, iç ve dış oyun alanları bulunmaktadır. Sınıflarımız geniş ve aydınlık olarak planlanmıştır.

Anaokulumuzda aile katılımı ve işbirliğinin önemi dikkate alınarak, çocukların gelişimi ve okul etkinlikleri hakkında bilgiler verilmektedir. Belirli aralıklarla aileler için eğitimler düzenlenmektedir.

Haftalık program dahilinde sınıf öğretmenlerimizin uyguladığı etkinliklerin dışında, İngilizce, Beden Eğitimi, Orf ve Müzik, Satranç, Drama, Bilişim Teknolojileri, Görsel Sanatlar dersleri branş öğretmenleri tarafından yürütülmektedir. Çocuk Edebiyatı, Çocuk ve Sanat, Müze projeleri  tüm okul olarak yürütülmektedir.

Ailelere rehberlik hizmetleri verilip velilerle sık sık bir araya gelerek bireysel görüşmeler yapılıp öğrenci ile ilgili bilgiler verilmektedir. Aileye çocukla ilgili sorunlara yönelik danışmanlık hizmeti yapılmaktadır.