YÜKSELEN ANAOKULU EĞİTİM PROGRAMI

*Bu yazı tahmini 2 dakika 20 saniye okuma süresine sahiptir.

Sevgili anne babalar, en değerli varlığınızı emanet ederken aklınızda bir çok soru olması normal. Yükselen anaokulu olarak çocuklarımıza, her şeyden önce güvenli, huzurlu ve mutlu hissedebileceği bir ortam sunmak önceliğimizdir.

Amacımız, zengin öğrenme deneyimleri aracılığıyla sağlıklı büyümelerini, mutlu oldukları bir ortamda zihinsel, duygusal ve sosyal yönden gelişimlerini desteklemek, kendini ifade etmesine olanak tanımak, öğrenme ve merak duygusu uyandırmak, yaratıcılıklarını geliştirmek ve ilkokula hazırlamaktır.

Anaokulumuz bağımsız ayrı bir bina olarak planlanmış ve farklı öğrenme olanaklarına uygun olarak hazırlanmıştır. Akıllı tahta kullanımını sağlayan sınıflar, spor salonu, uyku odası, yemek odası, iç ve dış oyun alanları bulunmaktadır.

Anaokulumuzda aile katılımı ve işbirliğinin önemi dikkate alınarak, çocukların gelişimi ve okul etkinlikleri hakkında bilgiler verilmektedir. Belirli aralıklarla aileler için eğitimler düzenlenmektedir.

Haftalık program dahilinde sınıf öğretmenlerimizin uyguladığı etkinliklerin dışında, İngilizce, Beden Eğitimi, Orf ve Müzik, Satranç, Drama, Bilişim Teknolojileri, Görsel Sanatlar dersleri branş öğretmenleri tarafından yürütülmektedir.

Müfredat dışında çocuklarımızın 21. yy becerileri edinebilmesi adına yürüttüğümüz başlıca projelerimiz; Çocuk Edebiyatı, Çocuk ve Sanat, Müze, Meslekleri Tanıyorum, Toprağa Değen Eller, Baba ve Anne Eğitimleri'dir.

Anne ve baba eğitimlerimiz haricinde velilerimize ayrıca rehberlik hizmetleri verir, sık sık bir araya gelerek bireysel görüşmeler yaparız.

2014 yılından bu yana etkin ve yetkin akademik kadromuzla geleceğin mutlu ve başarılı nesillerini yetiştirmekteyiz.

Detaylı bilgi almak isteyen velilerimiz bizlere 05544983564 nolu telefondan ulaşabilir.