NİSAN 2019 AYIN KİTABI

*Bu yazı tahmini 1 dakika 17 saniye okuma süresine sahiptir.

Sevgili anne babalar,
      Bizler Yükselen Koleji Anaokulu olarak çocuk edebiyatı uygulamaları kapsamında her ay “Ayın Kitabı” etkinliğini gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda kurumumuzda “Ayın Kitabı” köşesi oluşturulmuş bulunmakta. O ay için önerilen kitap hem köşemizde sergilenmekte, hem de sizlere göndereceğimiz bilgi notuyla size bildirilecektir.
      Amacımız çocuklarımızın kitap aracılığıyla iletişim ve etkileşimde bulunmaları ayrıca tüm okulun ortak bir etkinlikte bulunmasıdır. Eğer temin edebilirseniz ayın kitabını alıp evde de okumanızı ve kitap üstüne sohbet etmenizi isteriz. Okulda bizlerde aynı kitapla ilgili farklı etkinlikler yapacağız.

Not: Sizlerin de öneri ve eleştirilerinize açığız.

2019 MART AYI KİTAPLARI

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN AYIN KİTABI : ELMER