YÜKSELEN ANAOKULU ONLINE EĞİTİMLERİMİZ

*Bu yazı tahmini 1 dakika 57 saniye okuma süresine sahiptir.

Tüm dünyayı etkileyen Covid19 salgını nedeniyle hepimiz evlerimizdeyiz. Bu süreçte çocukların bedensel, zihinsel, duygusal, sosyal gelişimine katkı sağlayacak, eğitici, öğretici, eğlendirici, yaratıcılık içeren faaliyetlerle bir İNTERAKTİF program hazırlayarak eğitimimize devam etmekteyiz. Çocuklarımızın evde her gün öğretmenleriyle buluşması ve günün bir kısmını birlikte geçiriyor olması  çocuklarımıza, öğretmenlerimize, ailelerimize kısaca hepimize iyi geliyor.

Programımızda  okul öncesi müfredatında almamız gereken dersleri (Türkçe, sanat matematik, okuma yazmaya hazırlık, fen ve doğa etkinlikleri, oyun….) alıyoruz. Bunların dışında her gün İngilizce, satranç, beden eğitimi, orf ve müzik, görsel sanatlarda da branş öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu programlarla öğrencilerimizi buluşturuyoruz.

Ayrıca ailelerimize internet üzerinden izleyebilecekleri tiyatro oyunları, gezebilecekleri müzeler, bu süreci daha az hasarla nasıl atlatabileğimizi anlatan makaleler, kullandığımız kaynak kitapların interaktif sayfa ve etkinliklerini de paylaşarak ailelerimize katkı sunuyoruz. İnteraktif derslerimiz ve paylaşımlarımız her gün zenginleşerek devam edecektir.

Tüm insanlık olarak geçirdiğimiz bu zorlu süreçte öğrencilerimizin hak ettiği eğitimi almaları önceliğimizdir. Bu süreçte bize vereceğiniz desteğe teşekkür ederiz. En yakın zamanda yüz yüze eğitimde buluşmak dileğiyle. Sağlıklı günler.