2. SINIF İHTİYAÇ LİSTESİ

2019-2020 Eğitim Öğretim Dönemi 2. Sınıf İhtiyaç Listesi

*Bu yazı tahmini 5 dakika 10 saniye okuma süresine sahiptir.

KAYNAK KİTAPLAR

• Efsane Matematik 2 (Kırmızı Beyaz Yayınları)
  • Efsane Türkçe 2 (Kırmızı Beyaz Yayınları)
  • Efsane Hayat Bilgisi 2 (Kırmızı Beyaz Yayınları )
  • Afacan Soru Bankası 2.sınıf (Ata Yayınları)
  • 32 tuşlu melodika (olmayan ve yeni kayıt yaptıran öğrenciler için)
  • Müziğin ABC’si 1.bölüm (Porte Yayınları)
  • Renklerle Org Öğretimi (Salih Aydoğan) (olmayan ve yeni kayıt yaptıran öğrenciler için)
  • A4 boyutunda sunum dosyası (Müzik Dersi için)

KIRTASİYE MALZEMELERİ

• 5 adet kaliteli yuvarlak kurşun kalem (2B olmasına dikkat ediniz)
  • 1 adet üçgen kurşun kalem
  • 3 adet yazı tahtası kalemi (kırmızı ,mavi,siyah renkte)
  • 1 top A4 fotokopi kağıdı (Copier Marka)
  • 2 adet yuvarlak kırmızı kurşun kalem
  • 2 adet yumuşak sınav silgisi (Kanserojen olduğu için kokulu silgi alınmamalı)
  • 1 adet kalemtıraş (çöpü içinde birikenlerden olsun)
  • Büyük boy 40 yapraklı güzel yazı defteri (Kenarı çizgili, Dik temel harf aralıklarına uygun )
  • 40 yapraklı kareli büyük boy matematik defteri
  • 80 yapraklı çizgili büyük boy Türkçe defteri
  • 60 yapraklı çizgili büyük boy Hayat Bilgisi Defteri
  • 1 adet kalem kutusu (iki gözlü)
  • 1 adet körüklü Çıtçıtlı dosya
  • 12’li kuru boya (kaliteli bir marka)
  • Makas (plastik ve küt uçlu olmalı)
  • 2 adet büyük boy Pritt yapıştırıcı
  • Cetvel takımı (30 cm)
  • Islak mendil (1 adet)
  • 40 sayfalı sunum dosyası

Öğretmeninizden;

Değerli velim, yukarıdaki sıralı olan malzemeler çocuklarımıza gerekli olan ve devamlı kullanılacak malzemelerdir. Belirtmiş olduğum malzemeleri eksiksiz olarak en kısa sürede temin edeceğinize inanıyorum. Alınacak her tür malzemeyi sade ve kullanışlı olanlardan seçip;süslü,ses çıkaran,dikkat dağıtan araçları tercih etmemenizde yarar olduğunu düşünüyorum. Uçlu kalem almayınız. Aldığınız malzemelerin çocuklarımızın sağlığı için kanserojen maddeler içeren Çin malı olmamasına,sade ve kullanışlı olmalarına dikkat ediniz! (Süslü,ses çıkaran,dikkat dağıtan araçların sınıfta kullanılmasına izin verilmeyecektir.)

Kitapların ve defterlerin en geç 1 hafta içerisinde kaplanıp etiketlenmesini sağlarsanız iyi olur. Lütfen bütün eşyaların üzerine isim etiketi yapıştırınız. (Kalem,defter,kitap,boyalar v.s) Genelde aynı türde malzeme kullandıklarından karışıkların önlenmesi açısından yararlı olacaktır. Kitaplarını ve defterlerini şeffaf kaplıkla kaplamanız öğrencilerin daha çabuk bulmasını sağlayacaktır. Bu amaçla Matematik defteri ve kitabı kırmızı;Hayat Bilgisi kitap ve defteri sarı;Türkçe defteri ve kitabı mavi;Okuma yazma kitabı ve kılavuz çizgili defter yeşil renkli şeffaf kaplık ile kaplanıp etiketlenecektir. Böylece öğrencim okumadan da hangi kitabı istediğimi kolayca anlayacaktır. Göstereceğiniz duyarlılıktan dolayı şimdiden teşekkür eder saygılarımı sunarım.

Not:Tüm defter ve kitaplar kaplanıp, etiketlenecek :ad,soyad,sınıf mutlaka yazılacak.

İNGİLİZCE İHTİYAÇ LİSTESİ

• 1 top a4 beyaz kağıt

Not: Karışmaması için İngilizce ihtiyaçlarının ayrı bir poşette etiketlenerek getirilmesi rica olunur.

• 1 adet 30’lu sunum dosyası
  • 1 adet çıtçıtlı zarf dosya

Not: Bu Listedeki Materyallerin Öğrencinin Sınıf Dolabına Yerleştirilmesi Rica Olunur.

İNGİLİZCE BÖLÜMÜ OKUTULACAK KİTAP LİSTESİ

• Cambridge Power Up Level 1 Pupil's Book & Power Up Level 1 Activity Book with Online Resources and Home Booklet (Main Course)
  • Guess What! Level 2 Pupil’s Book (SKILLS)
  • Pearson Active Learn Online Okuma Platformu