ANITKABİR ZİYARETİMİZ

*Bu yazı tahmini 2 dakika 17 saniye okuma süresine sahiptir.

Yükselen Eğitim Kurumları idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri olarak Ata’mızı aramızdan ayrılışının 81. Yıl Dönümü’nde Anıtkabir’de ziyaret ettik.

Okul Kurucumuz Dr. Gülsen Yüksel, Anıtkabir Defteri'ne tüm Yükselen Koleji adına yazısını kaleme aldı:

"Baş öğretmenim, Atatürk'üm. Aramızdan ayrılışının 81. yıl dönümünde biz, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle huzurunda olmanın hüznü ve sonsuz gururu içindeyiz.

Güzel vatanımda önce özgür bir kadın, bir doktor ve Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri olacak Atatürk ve memleket sevdalısı binlerce gencin yetiştiği Özel Yükselen Koleji Eğitim Kurumları'nın kurucusu olma onurunu, senin ilke ve devrimlerine borçluyum.

Bizler senin ilke ve devrimlerini her hücremizde hissederek başarıya ulaşmak için vazgeçmeden çalışır; her zorlukta mavi gözlerinden güç alırız.

Seni özde seven, tanıyan ve anlayan tüm Yükselenler adına söz veriyorum ki, seni ve mucizelerini asla unutmayacağız ve de unutturmayacağız. Nurlar içinde yat Atam!"

Türk’ün yüce Atasının izinden giden Yükselen Ailesi olarak Atamızın gösterdiği hedefe aydınlattığı yoldan durmadan yürüyoruz. Hedefimiz yarınlarda Atatürk’ün fikirlerini ve eserlerini yaşatmaktır.

Bunu yapabilmenin gücünün damarlarımızdaki asil kanda olduğunu bilerek yolumuzda doğru adımlarla ilerliyoruz.

Atam huzurla uyu; Türk gençliği ne seni ne de birinci vazifesini unutmadı, unutmayacak!

Yükselen Ailesi