AİLE ETKİNLİĞİ - KAR KÜRESİ VE KART YAPIMI

*Bu yazı tahmini 1 dakika 11 saniye okuma süresine sahiptir.

Mesafeler ne eğlencemize ne de birlik beraberliğimize engel olamadı.

Biz gene yılbaşı hazırlıklarımızı yapıp 2021 yılını coşkuyla bekledik.

Haftasonu etklinliği olarak işin içine ailelerimizi de aldık büyük bir heyecan ve zevkle.

Öğrencilerimizle beraber bin bir umut, bekleyiş, güzel dileklerle kar küremizi ve yılbaşı kartımızı en eğlenceli şekilde tasarladık.

Birbirinden güzel kar kürelerimizi ve kartımızı oluştururken elbette ki hepimizin 2021 yılından dileği birbirimize sağlıkla kavuşabilmekti. Sizleri çok özledik..

Görsel sanatlar zümresi olarak çocuklarımızla birlikte yapmış olduğumuz çalışmaya değerli velilerimizin de eşlik etmesi bizi çok mutlu etti. Gerçekten aile olduğumuz duygusunu bir kez daha yaşamış olduk. Siz değerli velilerimize teşekkür eder sevgili öğrencilerimizi yüreğinden öper ,sağlıklı günler dileriz.