KURSLAR HAKKINDA BİLGİLENDİRME

*Bu yazı tahmini 3 dakika 25 saniye okuma süresine sahiptir.

07.01.2020

Değerli Velimiz,

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde devam edecek olan kurslarımız aşağıdaki formda belirtilmiştir.

KATILIM ESASLARI

1. Kurslara katılımda gönüllülük esastır, öğrenciler katılmak zorunda değildir.
  2. Kurslarımız ilgi ve yetenek alanlarına göre belirlenmiştir. Öğrencimiz kursa yönlendirilirken mutlaka öğrencinin ilgi ve yeteneği göz önünde bulundurulmalıdır.
  3. Birden fazla kurs tercih edilebilmektedir.
  4. Kurslarda devam- devamsızlığa dikkat edilmeli, öğrencimiz keyfi devamsızlık yapmamalıdır.

*** Öğrencimizin gelmediği haftalardan da kurs ücreti alınacaktır.

*** Kurslarımız 5’er haftalık 3 dönem şeklinde yapılacak olup toplam 15 haftadır.

*** Kurs ödemelerimiz her dönemin başında peşin olarak muhasebeye yatırılacaktır.

KURS DÖNEMLERİMİZ

20 NİSAN

27 NİSAN

1 HAZİRAN

1. Öğrencilerimizin beslenme ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için okul kantinimiz açık tutulacak ve tost satışı yapılacaktır.
  2. Kurslarda öğrenci servisimiz olmayacak, ulaşım velimiz tarafından sağlanacaktır.
  3. 6-12 Nisan haftasında ara tatilden dolayı hafta içi ve hafta sonu kurslarımız yapılmayacaktır.
  4. 23-29 Mayıs haftasında Ramazan Bayramı’ndan dolayı hafta içi ve hafta sonu kurslarımız yapılmayacaktır.
  5. Veli toplantısı ve resmi tatil günlerinde kurslarımız yapılmamaktadır.

(Kurs haftaları, veli toplantı günleri ve resmi tatiller çıkartılarak hesaplanmıştır.)

1. Hafta sonu kurslarımız 8 Şubat 2020 tarihinde başlayıp 13 Haziran 2020 tarihinde sona erecektir.
  2. Hafta içi kurslarımız 10 Şubat 2020 haftası başlayıp 1 Haziran 2020 haftası yapılacak olan kurslar ile sona erecektir.

OKUL İDARESİ