YÜKSELEN İLKOKULU ONLINE EĞİTİMLERİMİZ NELER SUNAR?

*Bu yazı tahmini 4 dakika 17 saniye okuma süresine sahiptir.

Haftalık online derslerimizde kalitede ödün vermeden hem eğlenceli hem de didaktik bir şekilde eğitimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Canlı sınıf ortamında interaktif bir şekilde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz eğitim yolunda yükselmeye devam ediyor. İnteraktif derslerimizle öğrencilerimiz hem öğretmenlerine sorular sorar, cevaplarını alır, hem de sınıf ortamı sanal ortama taşınmış olur. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimizi düzenli olarak takip eder, gelişimleri hakkında velilerimize dönütler verir.

">

Eğitim sürecinde sosyal aktiviteyi ve sanatı ayrı düşünemeyiz. Online branş dersleriyle sanatı, sporu ve bilimi evlerinize taşıyoruz.  Öğrencilerimiz verimli atölye çalışmalarıyla Van Gogh’u, Mozart’ı, Pasteur’u tanır ve büyük düşünürlerin yolundan geleceğe hazırlanırlar. Her hafta uygulamalı etkinliklerle öğrencilerimiz, hem keyif almakta hem de dersin kazanımı işlevsel olarak öğrenmektedir. Her sabah Beden eğitimi derslerimizle sporumuzu yapar, müzik derslerimizle evlerimizi seslerimizle şenlendirir, görsel sanat dersleriyle ise ruhumuzu besleriz. Bilişim derslerimizle ise geleceği online kodlar, tüketimi değil üretime başlarız.

Rehberlik derslerimizle anne-baba eğitimi de dahil öğrencilerimizi bu süreçte doğru yönlendirerek öğrencimizin sağlıklı yol kattetmesini sağlarız.

Sadece eğitimle kalmayıp bu süreçte sosyal sorumluluk projelerimizi de gerçekleştirmekteyiz.  Sağlık çalışanlarımız için 3D yazıcıyla maske üretimini gerçekleştirip sağlık kuruluşlarına dağıtmaktayız. Okuma projelerimizle hayatımıza, farklı hayatlara ışık tutarak kendimizi geliştirmekteyiz.

">

Eğitimin temel taşlarından biri de okulumuzun profesyonel eğitim kadrosudur.  Haftalık zümre öğretmenler toplantılarımız ile zümre işbirliği ve takım çalışması çatısı altında eğitimimizde kalite ve paralellik sağlanmaktadır. Şube Öğretmenler Kurul’u(ŞÖK) toplantılarımızla ise her bir öğrenciyi bireysel olarak değerlendirmekteyiz. Uzaktan online eğitim sürecinde öğrenciyle bireysel ilgilenmek önem teşkil etmektedir. Her bir çocuğun farklı özellikleri mevcuttur. Bunu da ŞÖK toplantılarımızla her bir çocuğun verim alması, engel varsa o engeli ortadan kaldırmak için çözümler üretip her bir çocuğa ışık olunmaktadır.

">

Yabancı dil ise dört duvar arasında değil hayatın ta kendisinin içindedir. Haftalık İngilizce derslerimizle, İngilizce’yi etkinliklerle, online uygulamalarla, oyunlarla yaşatıyoruz. Haftalık video ödevlerimizle İngilizceyi yaparak yaşayarak öğreniyoruz. Bire bir skills konuşma derslerimizle öğrencimiz hem yabancı öğretmenlerle sohbet ederek İngilizceyi pratik etmekte, hem de dil konusunda özgüven kazanmaktadır.

Psikolojik Danışmanlarımız eğitim içerikli videolarını her hafta velilerimiz ve çocuklarımızla paylaşır. Bu haftanın konusu olan "Bilinçli teknoloji kullanımı" ile ilgili önerilerini izleyebilirsiniz.

&t=5s">&t=5s

">

Biz Yükseleniz, Biz Geleceğiz, Biz Umuduz!