YÜKSELEN ROBOTİK VE KODLAMA ATÖLYELERİ

*Bu yazı tahmini 1 dakika 8 saniye okuma süresine sahiptir.

2012'den bu yana anasınıfından liseye kadar kodlama dersleri veren, kendi "Robotik ve Kodlama Müfredatı" olan Türkiye'deki ilk ve tek okul olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Yükselenlerimiz, öğretmenlerimiz önderliğinde, en başından en sonuna kadar kendi emekleriyle ürettikleri, üretirken eğlendikleri, öğrendikleri ürünleri "Yükselen Robotik Kodlama Atölyeleri"nde sergilerler.

&t=1s

Büyük bir özgüvenle ürünlerini ziyaretçilere anlatan, deneten öğrencilerimizle gurur duyuyoruz.

Yükselen ailesi olarak, 23 Şubat 2020 tarihinde Kentpark Avm’de bu güzel atölyeyi yapmamıza destek olan öğretmenlerimiz, öğrencilerimize ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

Bir daha ki Yükselen Atölyeleri'nde görüşmek üzere!