YÜKSELEN MASAL ATÖLYELERİ - MASAL TAŞI

*Bu yazı tahmini 1 dakika 7 saniye okuma süresine sahiptir.

Biz insanlar hayatta hemen her istediğimiz şeye ulaşmak isteriz. Fakat bunun her koşulda mümkün olmadığını yetişkinler olarak biliriz ve çocuklarımıza da istekleri ve zorluklar karşısında mücadele etmenin ve beklemenin önemini öğretmemiz gerekir. Bu nedenle sabretmenin önemini çocuklarımıza küçük yaşlarda aşılamak için, Rehberlik Birimi olarak velilerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla birlikte tüm 1.sınıflarımıza zorluklara karşı mücadele etmede sabretmenin önemi üzerine Masal Atölyesi çalıştayı gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimiz masal atölyesi sayesinde hem hayal güçlerini geliştirecek hem de yaratıcılıklarını kullanacak şekilde kendilerine ait bir sabır taşı yaratıp onları boyayarak eğlendiler hem de isteklerine ulaşırken karşılaşabilecekleri zorluklara karşıda sabretmenin önemini öğrendiler.