İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA PROGRAMIMIZ

*Bu yazı tahmini 0 dakika 53 saniye okuma süresine sahiptir.

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası kutlama programımızı velilerimizin de katılımıyla 9 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirdik.

“İlkokul geleceğin temelidir.İlkokul davası, insan olma, ulus olma davasıdır. İlkokulun değerini her yurttaşa anlatmak Ulusal bir görevdir.” diyen Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve sevgiyle andık.

Öğrencilerimiz şiirler ve konuşmalar yaparak İlköğretim Haftasının önemini bir kez daha vurguladılar.

Kutlama programımıza katılan tüm velilerimize teşekkür eder, yeni eğitim öğretim yılının öğrencilerimize ve öğretmenlerimize mutluluk ve başarı getirmesini dileriz.