İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA PROGRAMIMIZ

*Bu yazı tahmini 1 dakika 10 saniye okuma süresine sahiptir.

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı İlköğretim Haftası kutlama programımızı velilerimizin de katılımıyla 9 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirdik.

foto1.jpg

Programımızda şiirlerin ve konuşmaların yanı sıra lise öğrencilerimizin ‘hoş geldin’ mini konseri ile İlköğretim Haftamız büyük bir coşkuyla kutlandı.

IMG_8197.JPG

"Okul sayesinde, okulun vereceği ilim ve fen sayesindedir ki, Türk milleti, Türk sanatı, Türk ekonomisi, Türk şiir ve edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir." diyen Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve sevgi ile andık.

foto3.jpg

Yeni bilgiler, yeni dostluklar, güzel günler ve aydınlık fikirlere kavuşmamız dileğiyle İlköğretim Haftamız kutlu olsun.Yeni eğitim-öğretim yılının öğrencilerimize ve öğretmenlerimize mutluluk ve başarı getirmesini dileriz.