ÖĞRENCİLERİYLE SONSUZ OLAN ÖĞRETMENLERİN GÜNÜ KUTLU OLSUN

*Bu yazı tahmini 1 dakika 27 saniye okuma süresine sahiptir.

Öğretmenler, yeni nesil, Cumhuriyet’in fedakar öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır.’’ Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk, işte bu sözleriyle öğretmenlere verdiği değeri ve ülkemizin gelişip kalkınmasında öğretmenlere düşen görevleri dile getirmiştir.

Atatürk ilke ve inkılapları ışığında; mutlu, başarılı ve toplumsal değerler konusunda bilinçli nesiller yetiştirmeyi amaçlayan Yükselen Koleji bugün bir kez daha gurur dolu anlar yaşadı.

Yükselen Koleji Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri düzenledikleri etkinlikle bütün öğretmenlerinin ‘’Öğretmenler Günü’’nü kutladılar. Öğrencilerimizin gerçekleştirdiği etkinlik duygu dolu anların yanı sıra eğlenceli ve neşeli görüntülerin ortaya çıkmasına da vesile oldu.

Bu önemli ve anlamlı günde öğretmenlerini unutmayan ve onları yalnız bırakmayan bütün öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.