TÜM YÜKSELEN ANITKABİR'DE

2000 öğrenci 300 öğretmen ile 10 Kasım'da Atamızı ziyaret ettik.

*Bu yazı tahmini 1 dakika 35 saniye okuma süresine sahiptir.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80.yıl dönümü nedeniyle Özel Yükselen Eğitim Kurumları olarak öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz ile Ata’mızı ziyaret ettik. Düzenlenen askeri tören ile Mozale’ye çelenk bıraktık, ardından Genel Müdürümüz Zekai ÖZGÜR tarafından Anıtkabir özel defterinde günün anlam ve önemi ile ilgili duygularımız paylaşıldı. Ziyaretimizi, yaptığımız müze gezisi ve sertifika töreni ile sonlandırdık. Duygu ve gurur dolu ziyaretimizde Ata’mızı bir kez daha özlemle andık.

Atam, biz okuyoruz, sorguluyoruz, körü körüne inanmıyoruz. Mücadele ediyoruz, empati kuruyoruz. Bilimi sanatla harmanlıyorum. Çünkü biz senin yolundan yürüyoruz.

Anlıyoruz ki seni anmanın en güzel yolu yılmadan çalışmaktır, elimizden gelenin en iyisini yapmaktır. En karanlık günde bile vazgeçmemek bu ülkeyi aydınlatmaktır.

Hem aklımızda, hem kalbimizdesin.

Özel Yükselen Eğitim Kurumları