BURSLULUK SINAV VE BAŞVURU TARİHLERİ

*Bu yazı tahmini 1 dakika 43 saniye okuma süresine sahiptir.

Son 5 yılda, üniversite ve liseye geçiş sınavlarında, 1 Ankara 1.liği, 2 Türkiye 1.liği ve sayısız Türkiye derecesi elde ettik. İlkelerimiz ve kültürümüzle harmanladığımız bize özgü akademik başarı programımız ile geleceği inşa ediyoruz.

8.Sınıflar için Yükselen Fen ve Anadolu Lisesi Bursluluk ve Kabul Sınavı 2 Nisan 2021 Cuma günü gerçekleşmiştir.

9-10-11. sınıflar için Yükselen Fen ve Anadolu Lisesi Bursluluk ve Kabul Sınavı 15 Nisan günü saat 12.00’de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden gelen yazıya istinadeileri bir tarihe ertelenmiştir. Sınavın yeni gün ve saati daha sonra açıklanacaktır.
Bu sınav için başvurular devam etmektedir.

BURS VE BAŞVURU KOŞULLARI

BURS BAŞVURU FORMU

9. SINIFA GEÇECEK ÖĞRENCİLER İÇİN YÖNERGELER
10, 11 ve 12. SINIFA GEÇECEK ÖĞRENCİLER İÇİN YÖNERGELER

9. SINIFA GEÇECEK ÖĞRENCİLER İÇİN SINAV KONU DAĞILIMI
10, 11 ve 12. SINIFLARA GEÇECEK ÖĞRENCİLER İÇİN SINAV KONU DAĞILIMI

Soru ve sorunlarınız için iletişim formundan lise kademesini seçerek istediğiniz kampüse mesaj yollayarak bize ulaşabilirsiniz.