BİR BAŞKA ERASMUS PROJEMİZ DAHA KABUL EDİLDİ!

*Bu yazı tahmini 0 dakika 48 saniye okuma süresine sahiptir.

2019 yılı teklif çağrısı döneminde sunulan, “Cultural Heritage and ICT” isimli proje teklifimiz, uygunluk kriterlerini karşılayarak kabul edilmiş ve okulumuz 2019-2021 yılları arasında uygulanacak olan 6 ortaklı Erasmus+ Programına dahil olmuştur.

İki yıl sürecek olan (2019-2021) projedeki ortaklarımız, Portekiz, Litvanya, Makedonya, Romanya ve Türkiye ‘ dir.

Bu proje  kapsamında Avrupa’nın farklı ülkelerindeki okullarda deneysel ve gözlemsel çalışmalar yapacak öğrencilerimizin soru sormaları, araştırmaları, üretmeleri ve buluş yapmaları teşvik edilmekte, bu konulardaki yetenek ve ilgilerini ortaya çıkarıcı eğitim süreçlerine girmeleri hedeflenmektedir.