BİR ERASMUS PROJEMİZ DAHA ONAYLANDI!

*Bu yazı tahmini 1 dakika 1 saniye okuma süresine sahiptir.

AB Erasmus+ Programı KA229 Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar faaliyeti kapsamında 2019 yılı Teklif Çağrısı Döneminde okulumuz tarafından yazılan ve Portekiz koordinatörlüğünden  sunulan “2019−1−PT01−KA229−060692_5” numaralı “CULTURAL HERITAGE AND ICT” isimli projemiz Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından kabul edilmiştir.

İki yıl sürecek olan (2019-2021) projedeki ortaklarımız, Portekiz, Litvanya, Makedonya, Romanya ve Türkiye (Antalya)’dir.

Bu proje  kapsamında Avrupa’nın farklı ülkelerindeki okullarda deneysel ve gözlemsel çalışmalar yapacak öğrencilerimizin soru sormaları, araştırmaları, üretmeleri ve buluş yapmaları teşvik edilmekte, bu konulardaki yetenek ve ilgilerini ortaya çıkarıcı eğitim süreçlerine girmeleri hedeflenmektedir.