İNCİ ARAL YÜKSELEN ANADOLU VE FEN LİSESİ’NDE

*Bu yazı tahmini 1 dakika 10 saniye okuma süresine sahiptir.

Yükselen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi olarak sanata ve sanatçıya verdiğimiz önem kapsamında Türk edebiyatının son dönem önemli hikaye ve roman yazarlarından Sayın İnci Aral Hanımefendi'yi okulumuza davet ettik.

Öncelikle okulumuz kütüphanecilik kulübü öğrencileriyle bir röportaj gerçekleştiren yazarımız; edebiyattan, sosyal meselelere birçok soruya bütün samimiyetiyle cevaplar verdi.

Daha sonra konferans salonumuzda öğrencilerimizle "Sevgili" ve "Yazma Büyüsü" eserleriyle ilgili bir söyleşi gerçekleştirdi.

Söyleşiye büyük bir ilgi gösteren öğrencilerimiz, bu iki eserle ilgili sordukları sorularla söyleşiye eşlik etti. Söyleşi sonunda yazarımız söyleşiden duyduğu memnuniyeti dile getirirken öğrencilerimiz de aynı memnuniyeti alkışlarıyla gösterdi.