E-TWİNNİNG PROJEMİZ "SCIENCE IN MY HAND"

*Bu yazı tahmini 1 dakika 10 saniye okuma süresine sahiptir.

E-twinning'de onaylanan projemizle ulusal ve uluslararası okulların desteği ile bilimi ve bilim adamlarını daha yakından tanıyoruz. Öğrencilerin yoğun ilgisi ile bilimi öğrencilerimizle yaparak - yaşayarak öğreneceğimiz, farklı etkinlikler ve işbirliği ile bilimin ellerimizde olduğunu hissedeceğiz.

2019-2020 eğitim-öğretim yılında Çubuk Yükselen Koleji ortaokulunda kurucusu olarak yürüteceğimiz projemizin amacı geçmişten günümüze bilim adamları hakkında bilgi vermek, fen ve mühendislik konularında eğitim vererek uygulama imkanı sağlamaktır. Ayrıca bilim insanlarının keşiflerini veya icatlarını gerçekleştirmek için bir STEM etkinliği de yürütülecektir. Öğrencilerle birlikte bilim merkezine bir gezi düzenlenecek ve projenin sonunda bir kısa film, bilim dergisi ile bir okul sergisi de yapılacaktır.