SEV KARDEŞİM - 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜNE İTHAFEN

3 Aralık Dünya Engelliler Günü İçin Yükselen Ortaokul Öğretmenlerimizin Sürprizi

*Bu yazı tahmini 1 dakika 15 saniye okuma süresine sahiptir.

Bizim de yapamadıklarımız var, bu bizi engelli yapar mı?

Hangimiz her istediğimiz enstrümanı çalabiliyor? Ya da hangimiz istediği an dikiş dikebiliyor? Peki ya hangimiz dans etmeyi biliyor? Yapamadığınız bir çok özellik var değil mi? Hepimizin öyle. Fakat kimse size engelli demiyor. Farklı diyor. Göremeyen işitemeyen ya da yürüyemeyen bir insan da farklı. Tek farkları da bu aslında. Bir down sendromlu çocuk gördüğünüzde sarılırsanız o da size sarılır. İşte bu da en büyük farklarıdır onların. Saf sevgi ile doğmaları.

Her şeyin değerini kaybettiğinde anlayan değil kaybetmeden anlayan bir toplum olabilmek ümidiyle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için farkındalık oluşturmak adına Çubuk-Pursaklar Ortaokulu öğretmenlerimizle birlikte hep birlikte sevelim ve ayırt etmeyelim diye Sev Kardeşim isimli şarkıya işaret dili ile eşlik ettik.

VİDEOYU İZLE