YÜKSELEN KOLEJİ LGS 2019 BAŞARILARI

Her sene olduğu gibi bu sene de Yükselen Koleji olarak geleneğimizi bozmadan başarı grafiğimizi arttırmanın gururunu yaşıyoruz.

*Bu yazı tahmini 1 dakika 18 saniye okuma süresine sahiptir.

Kendini her yıl geliştiren ve başarılarını arttıran okulumuz SBS ve TEOG'da gösterdiği başarıyı LGS'de de göstermeye devam ediyor. 2019 LGS'de, 2018 sonucunun çok üstünde bir başarı elde etmiştir.

Seviye grubu yapmayan, sadece üst düzey öğrencilerinin başarısına odaklanmayan, tüm öğrencilerinin başarılı olması için çalışan okulumuz, öğrencilerinin tamamını büyük bir özveriyle sınava hazırlayıp katılımını sağlamıştır. Öğrencilerimizin çoğu da yüzdelik dilimlerde üst sıralarda yer almıştır.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın açıkladığı 2019 Eğitim Analiz ve Değerlendirme Raporu'na göre Ankara il genelinde ders bazlı doğru cevap ortalamaları aşağıdaki tabloda belirtilmiştir. Bu veriler doğrultusunda Yükselen Ortaokulları, Ankara geneli başarı ortalamalarının çok üstünde yer almıştır.