TELAFİ DERSLERİ VE İADE BİLGİLENDİRMESİ

*Bu yazı tahmini 1 dakika 16 saniye okuma süresine sahiptir.

Değerli Velimiz,

• Pandemi sürecinde öğrencilerimiz 65 iş günü okulumuzdan servis ve yemek hizmeti almamıştır.
  • 31 Ağustos itibarıyla 15 iş günü yüz yüze telafi eğitimi süresince alınan servis yemek hizmeti düşüldüğünde kalan 50 iş gününün ücret iadesi tarafınıza yapılacaktır.
  • İade bedeli servis ve yemek bedellerinin 180 güne bölünerek 50 gün ile çarpılması sonucunda elde edilmektedir.
  • Peşin ödeme ya da erken ödeme kampanyası gibi ödeme indirimlerinden faydalanmış velilerimize yapılacak iadelerde faydalandıkları indirim oranı dikkate alınacaktır.
  • İadeler, velilerimizin devam eden ödemelerinden düşülmek suretiyle cari hesaplar üzerinden yapılacaktır.
  • İade bilgilendirmeleri SMS yolu ile kişiye özel yapılacaktır.

İade işlemlerini başlatmak için link aracılığıyla bilgilerinizi iletmeniz gerekmektedir.

Bilgilerinize sunar,sağlıklı günler dileriz.

Yükselen Eğitim Kurumları Muhasebe Birimi