YÜKSELEN LİSELERİ İNGİLİZCE HAZIR BULUNUŞLUK DEĞERLENDİRMESİ

*Bu yazı tahmini 1 dakika 16 saniye okuma süresine sahiptir.

Yükselen Liseleri İngilizce Hazır Bulunuşluk Değerlendirmesi 14-15 Ağustos 2020'de randevulu şekilde yapılacaktır. Covid-19 tedbirleri kapsamında aşağıdaki maddelere öğrencimizin ve velilerimizin gerekli hassasiyeti göstermesi rica olunur:

• Öğrencimiz güvenlik nedeniyle randevu saatinden 10 dakika önce okula alınabilecektir. Bu nedenle görüşmeye erken gelmemeniz rica olunur.
    • Görüşmeye sadece öğrencimiz alınacak olup velilerimiz okul sınırları dışında bekleyecektir.
    • Öğrencimizin okula alınırken yanında hiçbir özel eşya (cep telefonu, akıllı saat vb.)kalem silgi, su, maske vb. eşyalarını getirmemesi gerekmektedir.
    • Okul binasına girişte öğrencimizin eski maskelerini atıp tarafımızdan temin edilecek olan yeni maskeler ile okula giriş yapabileceklerdir.
    • Öğrencimiz bina girişinde ellerini dezenfekte edecek olup ilgili görüşme salonuna uygun koşullar sağlandıktan sonra alınacaktır.
    • Görüşme salonunda öğrencimizin ihtiyaç duyacağı kalem, silgi, su ve peçete okulumuz tarafından hazır bulundurulacaktır.