Kayıt ve Fiyat Bilgisi

*Bu yazı tahmini 4 dakika 40 saniye okuma süresine sahiptir.

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ YENİ KAYIT

KDV DAHİL FİYATLARIMIZ

MART 2020’DE PEŞİN ÖDEMEDE %9 İNDİRİM

MART 2020’DE TAKSİTLİ ERKEN ÖDEMEYE BAŞLAMADA %4 İNDİRİM

ANASINIFI

EĞİTİM TUTARI : 21.340 tl

SERVİS + KAHVALTI + ÖĞLE YEMEĞİ + İKİNDİ KAHVALTISI : 8.600 tl

EĞİTİM TUTARI : 27.100 tl

SERVİS + ÖĞLE YEMEĞİ + İKİNDİ KAHVALTISI + ETÜT : 8.600 tl

EĞİTİM TUTARI : 27.340 tl
(*Gerekli görüldüğünde yapılan sınıf etütleri, bireysel etütler ve soru çözümleri dahildir)

SERVİS + ÖĞLE YEMEĞİ + İKİNDİ KAHVALTISI + ETÜT : 8.600 tl

• 8. Sınıflarımız için sınava hazırlık kursları yapılmakta ve eğitim öğretim ücreti alınmamakta olup sadece yemek ve servis ücreti alınacaktır.

ANADOLU LİSESİ

EĞİTİM TUTARI : 28.000 tl

SERVİS + ÖĞLE YEMEĞİ+İKİNDİ KAHVALTISI : 8.600 tl

• 11 ve 12. Sınıflarımız için sınava hazırlık kursları yapılmakta ve eğitim öğretim ücreti alınmamakta olup sadece yemek ve servis ücreti alınacaktır.

FEN LİSESİ

EĞİTİM TUTARI : 30.040 tl

SERVİS + ÖĞLE YEMEĞİ + İKİNDİ KAHVALTISI : 8.600 tl

• 11 ve 12. Sınıflarımız için haftasonu kursları yapılmakta ve eğitim öğretim ücreti alınmamakta olup sadece yemek ve servis ücreti alınacaktır.

12. SINIF

EĞİTİM TUTARI : 30.040 tl

SERVİS + ÖĞLE YEMEĞİ+İKİNDİ KAHVALTISI : 8.600 tl

• 12. Sınıflarımız için haftasonu kursları yapılmakta ve eğitim öğretim ücreti alınmamakta olup sadece yemek ve servis ücreti alınacaktır.

• PEŞİN ÖDEMEDE İNDİRİM ORANLARIMIZ:

ARALIK 2019’DA PEŞİN ÖDEMEDE %12 İNDİRİM

OCAK 2020: %11 İNDİRİM

ŞUBAT 2020: %10 İNDİRİM

MART 2020: %9 İNDİRİM

NİSAN 2020: %8 İNDİRİM

MAYIS 2020’DE: %7 İNDİRİM

HAZİRAN – TEMMUZ 2020: %6 İNDİRİM

• TAKSİTLERİ ERKEN ÖDEMEYE BAŞLAMADA İNDİRİM ORANLARIMIZ:

ARALIK 2019’DA TAKSİTLERİ ERKEN ÖDEMEYE BAŞLAMADA %7 İNDİRİM

OCAK 2020: %6 İNDİRİM

ŞUBAT 2020: %5 İNDİRİM

MART 2020: %4 İNDİRİM

NİSAN 2020: %3 İNDİRİM

• KARDEŞİ İNDİRİMİ

İki kardeşten her biri için 1.000 TL olmak üzere üçüncü kardeş için ayrıca 2.500 TL indirim uygulanmaktadır.

• Yukarıda belirtilen fiyatlar yeni kayıt olacak velilerimiz için geçerlidir. Kayıt yenileyecek velilerimizin muhasebe ile telefon veya internet sitemizdeki iletişim formuyla irtibata geçmesi önemle rica olunur.
  • Öğrenci kabul görüşmeleri için okulumuzu arayarak ya da internet sitemizden iletişim formunu doldurarak randevu alabilirsiniz.
  • Öğrenci kabul görüşmelerine aday öğrencinin velisi ile birlikte (tercihen anne-baba birlikte) katılımı önerilmektedir.
  • Öğrenci adayımız, kontenjan dahilinde, öğrenci kabul görüşmelerine alınmaktadır.
  • Ortaokul, Fen ve Anadolu Liselerimizin öğrenci adaylarına ise kurumumuz tarafından hazırlanan Ölçme Değerlendirme Sınavı yapılmakta ve ancak belirlenen seviyenin üzerinde öğrenci alınmaktadır.
  • Kesin kayıt hakkı kazanan öğrenci velilerinin görüşme sağladığı kampüse giderek kayıt yaptırmaları gerekmektedir.