23 Nisan’a Özel Ünlü Tabloları Canlandıran Yükselenler

Mesafeler hazırlıklarımıza engel olamadı. Görsel Sanatlar Zümresi olarak çocuklarımızla birlikte yapmış olduğumuz bu çalışma bizlere gerçekten bir aile olduğumuz duygusunu bir kez daha yaşattı. İş birliği içerisinde tamamlanan bu çalışma için Mustafa Kemal Atatürk’ün  “Yüksek uygarlığın merdiveni sanattır.” sözü yerinde olacaktır, çünkü biz minik Yükselenleri daima geleceğin en uç noktasında hayallerini kucaklarken görüyoruz ve bu doğrultuda evlerinde dahi sanatı yaşasın, daima yeniliklerle buluşsun istiyoruz. Bu yüzden öğrencilerimizi sanatın gücü ile merak eden, araştıran bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Aslında bu çalışma imkansız dediğimiz her şeyin altından hayal gücü ve yaratıcılıkla nasıl kalkacağımızı gösteren bir temsil niteliğindedir. Herkes iyi bir sanatçı olmak zorunda değildir ancak iyi bir sanat tüketicisi olduğunda üretimin temelini yaratıcılık ve hayal gücüyle sağlam bir zemin üzerine kurmuş oluruz. Geleceğe ulaşacak olan Yükselen meşalesini taşıyan her öğrencimiz bu meşalenin daha parlak ışık saçmasına vesile olmaktadır.

Bu süreçte çocukları ile birlikte bu meşaleyi geleceğe emin adımlarla taşımamızda yardımcı olan velilerimize teşekkür eder, saygılarımızı sunarız. Sevgili öğrencilerimiz hepinizin yüreğinden öperek bayramınızı kutlarız.