FollowApp öğrenci, veli ve okulu aynı platformda buluşturan, öğrencinin akademik gelişimini herkesin aynı anda güncel şekilde izleyebilmesini sağlayan, 21.yy ölçme değerlendirme anlayışının uygulanması için geliştirilmiş bir eğitim platformudur.

Öğrenci ve velilerimiz sistemden şu şekilde yararlanabilmektedir:

• Tüm ödev dönüşleri (yaptı/yapmadı/geç yaptı) sisteme işlenecektir.
    Ödev yapamayan ya da ödevini eksik yapan öğrencilerimizin velilerine bilgilendirme mesajı sistem üzerinden gönderilecektir.
  • Yapılan etütler,
  • Etüt yoklamaları,
  • Sınav sonuçları ve analizleri,
  • Yoklamalar,
  • Öğrencilerimizin kişisel verileri,
  • Öğrenci ve veli görüşmeleri,
  • Ders programları,
  • Yemek menüsü sisteme işlenecektir.
  • Veliye ve öğrenciye iletilmek istenen belgeler sistem üzerinden gönderilecek ve sistem üzerinden geribildirimi sağlanacaktır.
  • İdare, muhasebe, öğrenci işleri, servis birimi, yemekhane birimi ile sistem üzerinden iletişime geçilebilecektir.

Öğrenci ve veli kılavuzuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

Öğrenci ve velilerimiz ayrı ayrı kendi kullanıcı adı ve şifreleriyle sisteme giriş yapabilirler.

Takip eden dönemde öğretmenlerimizin velilerle öğrenci hakkında kuracağı kişisel bilgilerin korunması adına lütfen şifrenizi değiştiriniz.

Kullanıcı adınız kişinin T.C. numarası, şifresi ise T.C. numarasının ilk 5 hanesidir. Geçen yıldan şifrelerini değiştiren kullanıcıların şifresi de aynı şekilde bırakılmıştır.

Tüm soru ve sorunlar için followapp@ekosystema.com.tr adresine mail atabilir ya da +90 (552) 696 36 69 WhatsApp hattından bizlere ulaşabilirsiniz.