Eleştirel düşünme, yaratıcılık, iş birliği ve ilişki yönetimini temel alan eğitim modelimizle öğrencilerimiz toplumun şekillendirilmesine katkıda bulunan girişimci bireyler olarak yetişirler.

Değişen ve dönüşen dünyada bilgiye ulaşmak, bugün her zamankinden daha kolay durumda. Artık bilgiye erişmenin yanı sıra, bilgiyi kullanma, eldeki bilgilerden yeni bilgiler türetme, eleştirel düşünebilme ve yaratma becerilerine sahip olmak öncelikli hale gelmiştir.

Öğrencilerimizi bilgiyi sadece edinen değil, hayatta kullanabilen, problemlere yaratıcı çözümler üretebilen bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlarız. Bu doğrultuda okul öncesinden liseye kadar tüm derslerimizde “beceri temelli” bir öğretim ve ölçme değerlendirme modeli kullanılır.

Değişen yeni nesil sınav sistemleri tarafından da desteklenen “analiz ve değerlendirme” becerilerinin gelişimi, ögrencilerimize sunulan açık uçlu ve çoktan seçmeli değerlendirmelerle ölçümlenir. Değerlendirmeler sonrası öğrenci bazında yapılan analizlerle öğrenciye özel müdahale planı ortaya konur. Bu müdahale planında öğrencilerin sadece akademik gelişimleri değil, sosyal ve psikolojik gelişimleri de göz önünde bulundurulur. FollowApp Yeni Nesil Öğrenci Takip Sistemi ile birlikte velilerimiz, öğrencilerimizin gelişim sürecini güncel ve anlık şekilde takip etme şansına sahip olur.

Her öğrencinin önce kendini geçme amacında olduğu, gelişim odaklı ve dengeli bir destek programı ile öğrencilerimiz hem yeni nesil sınav sistemlerinde hem de hayatta başarıyı yakalar.