5. Sınıf Yükselenler Barınakta Minik Dostlarıyla Buluştu

5. sınıf öğrencilerimiz ile başlattığımız "Çevre ve Hayvan Dostları" projemiz kapsamında Çankaya Belediyesi Hayvan Barınağına ziyarette bulunduk.

5. sınıf öğrencilerimiz ile başlattığımız “Çevre ve Hayvan Dostları ” projemiz kapsamında ‘‘Sevgi paylaştıkça çoğalır.’’ sözünden yola çıkarak çocuklarımıza farkındalık yaşatmak, onlara küçük yaşta hayvan sevgisi ve hayvan hakları bilincini kazandırmak amacıyla projemizin ilk adımını 12 Kasım Cuma günü Çankaya Belediyesi Hayvan Barınağına ziyarette bulunarak gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz minik dostlarımızla keyifli ve sevgi dolu zaman geçirerek  onlar için toplamış oldukları kuru ve yaş mamaları barınak yetkililerine teslim ettiler.

Destek veren tüm gönüllü öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimize teşekkür ederiz.