Lise öğrencilerimiz ile “Job Interview” Projemiz

Türkiye’nin akademik olarak en başarılı okullarından biri olmanın yanında dengeli öğrenci yetiştirmek amacıyla farklı projeler geliştirerek öğrencilerimizin yaşam becerilerine katkı sağlamak en büyük amaçlarımızdan.

2019-2020 eğitim öğretim yılında başlatılan ve şu an online şekilde de devam ettirilen “Job Interviews” İngilizce projemizle lise öğrencilerimiz gerçek hayata hazırlanıyor. Onlara verilen, gerçek hayattan seçilmiş 4 ayrı iş pozisyonundan birini seçerek kendilerine CV oluşturuyor ve iş mülakatına İngilizce şekilde giriyorlar. Cv hazırlama, ön yazı yazma ( cover letter) gibi teknik becerilerin yanında, kendini İngilizce ifade edebilme, eleştirel düşünme ve sosyal zekalarını geliştirme üzerine hazırlanan projemizle bu ülkenin liderlerini yetiştirme yolunda emin adımlarla yürüyoruz.