Okul Temsilcisi Seçimi

Cumhuriyetimizin 100.yılının ilk günlerini yaşadığımız şu günlerde Ata’mızın “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir!” sözünü kendisine ilke edinen Yükselen Koleji Ortaokulu öğrencileri, demokratik katılım haklarını kullanmanın mutluluğunu yaşadılar. Okulumuzun “Sosyal Bilgiler Zümresi”nin yürüttüğü “Demokratik Katılım Projesi” kapsamında öğrencilerimiz “Okul Temsilcisi Seçimi” için sınıf grup temsilcilerini seçmek ve adaylarını belirlemek üzere sandığa giderek 1.turda oylarını kullandılar. Yükselen Koleji Ortaokulunda demokrasi rüzgarları eserken yakın zamanda “Okul Temsilcisi Adayları” belirlenecek ve 2.tur seçimleri ile “Yükselen Koleji Ortaokul Öğrenci Meclisi” göreve başlayacak. Meclisimizin çalışmalarını heyecanla bekliyoruz.