Veli Grup Çalışması

“LGS“ süreci yaklaştıkça öğrencilerimize de siz velilerimizde de bizlerde de ufak tefek duygu değişiklikleri ve kaygılanmalar başladı. Düşünce ve duyguların davranışları etkilediğini, duygu durumlarının yoğunluğunun öğrenciden öğrenciye ve ebeveynden ebeveyne değişiklik gösterdiğini biliyoruz. O zaman bu yolculukta duygu ve düşüncelerimize bir bakmak, davranışlarımızın çocuklarımızı ne kadar ve nasıl etkilediğini görmek bu süreci biraz daha kolaylaştırıcı bir etkide bulunabilir. Söz konusu çocuklarımız olunca önce “ÇOCUKLAR” ve onların her an destekçileri olan ebeveynler kilit rolde. Okul, aile ve çocuk… 8.sınıf velilerimizle bu içeriklerle ilgili bir grup çalışmasına başladık. Çalışmayı akademik danışmanımız Uzman Psikolojik Danışman Yeter AKBIYIK eşliğinde gerçekleştiriyoruz. Katılımlarıyla bizi mutlu edecek tüm velilerimize teşekkür ederiz.