Yeni Yaşam Yerleşkemizde Mezuniyet Coşkusu!

Lise eğitimlerini başarıyla tamamlayan Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerimizi muhteşem etkinliklerle yaşam serüveninde yeni bir basamağa yolcu ettik. Okulumuzu dereceyle bitiren Yükselenlerimizin ödüllerini aldığı, bayrak ve flama devir teslimini gururla gerçekleştirdiğimiz törenimizde öğrencilerimizin diploma coşkusuna Büyük Yükselen Ailesi olarak ortak olduk. Diploma töreni sonrasında Hilton Garden Inn’da gerçekleştirdiğimiz Mezuniyet Balosunda öğrencilerimizle keyifli dakikalar yaşadık.

Öğrencilerimizin başarısında büyük emeği olan idari ve akademik kadromuza, desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyen velilerimize teşekkür ediyor; iyi insan olmanın değerini kavramış, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı Cumhuriyetçi ve çalışkan öğrencilerimizle ayrı ayrı gurur duyuyoruz.

Yolunuz açık olsun.