Yükselen Koleji “Avrupa eTwinning Okulu” Seçilmiştir

Özel Yükselen Anadolu ve Fen Lisesi – Çubuk Yerleşkesi Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalar nedeni ile, Brüksel’de bulunan Merkezi Destek Servisi (Central Support Service – CSS) tarafından eTwinning Okul Etiketi ödülüne layık görüldü.

Dijital uygulamaları, e-Güvenlik uygulamaları, pedagoji alanında yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar, çalışanların sürekli mesleki gelişiminin teşvik edilmesi, çalışanlar ve öğrencilerle işbirlikçi öğrenme uygulamalarının teşvik edilmesi gibi taşıdığı özelliklerle öncü okul seçildi.

Bu ödül ile okulumuz Avrupa’daki  2.139 okuldan biri olmayı başarmıştır.

Okulumuzda bu alanda birçok uluslararası proje yürütülmekte olup tüm bu gelişmeler ışığında, yepyeni projeleri ve çalışmaları ile uluslararası platformda adından söz ettirmeye devam edecektir.

Emeği geçen tüm idareci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.