YükoM Mezunlar Buluşması

23 Haziran'da ilkini gerçekleştirdiğimiz Yükselen Mezunlar Buluşması'nda bir araya geldik.

23 Haziran’da ilkini gerçekleştirdiğimiz Yükselen Mezunlar Buluşması’nda bir araya geldik.

Yükselen Mezunlar Ağı, mezunlarımızı sadece okulumuzda okurken değil üniversitede, üniversiteden sonra ve hatta hayat boyu destek olabilmek amacıyla kurulmuştur.

18 yılda verdiğimiz mezunlarla, öğrencilerimizle, velilerimizle ve öğretmenlerimizle 10.000 kişinin üzerinde bir ağa hitap eden Yükselen Koleji ailesi olarak bu ağı birbirimize sosyal, akademik anlamda ve kariyer yolunda destek olabileceğimiz, danışabileceğimiz, gelişebileceğimiz bir fırsat olarak görüyoruz.

23 Haziran, yıl boyunca gerçekleştireceğimiz Yükselen Mezunlar Buluşmaları’nın bir başlangıcıydı.

Bizim için “Bir Yükselen hep Yükselendir.”