Yükselen Öğrenenler Akademisi – Laboratuvar Dersleri

Fen bilimlerinin öğrencilere etkili ve verimli olarak öğretilmesi büyük önem taşır. Anlamlı ve kalıcı öğrenme için en etkili yöntem laboratuvar yöntemidir. Laboratuvar, öğrencilerin fen konularını daha donanımlı ve etkili olarak öğrenmeleri bakımından önemli bir işleve sahiptir. Dünya kocaman bir laboratuvar olup deneyim, yaşantı, tecrübeler yoluyla yeni yeni kazanımlar elde etmekte; bilgi tutum ve davranışları yapılandırarak yoluna devam etmektedir. Laboratuvar, insana özgü öğrenme ve sebeplere müdahale ederek sonuçlar üzerinde söz sahibi olma adına çok önemli bir modeldir.”Yükselen Öğrenenler Akademisi” olarak bizler de laboratuvar derslerimizi güçlendirmek ve devamlılığını sağlamak için Fizik Ana Bilim Dalı’nda Prof.Dr. Kemal YÜRÜMEZOĞLU, Kimya Ana Bilim Dalı’nda Prof. Dr.Filiz KABAPINAR, Biyoloji Ana Bilim Dalı’nda Dr. Ebru TAYLAN, Astronomi Ana Bilim Dalı’nda ise Prof. Dr Hüseyin KÜÇÜKÖZER Akademisyenlerimiz ile çalışmalarımıza devam ediyoruz.