Yüzmede Yükselen Şampiyonluk

24 – 25 Aralık tarihlerinde Ankara ilinde düzenlenen 7-8 yaş “Ulusal Gelişim Projesi Ligi” yüzme müsabakalarında Özel Yükselen Koleji Spor Kulübü ve Yükselen İlkokulu öğrencilerimizden Emir Mert ÖZKUL, mücadele ettiği tüm yüzme stillerinde ve klasmanlarında birincilik madalyasına ulaştı.

50 metre serbest stilde 37.91,
50 metre sırt üstü yüzme kategorisinde 47.11,
50 metre serbest ayak vuruşu klasmanında 45.85 ve
50 metre sırt üstü ayak vuruşu alanında ise 55.11’lik dereceleri ile kürsünün en üst basamağında yer aldı.

Bunun yanı sıra aynı müsabakada Özel Yükselen Koleji Spor Kulübü üyemiz Kaan AĞAOĞLU, 50 metre sırt üstü branşında 47.71’lik derecesi ile Ankara 3’üncüsü ve 100 metre sırt üstü branşında ise 1.44.61’lik derecesi ile Ankara 2’ncisi; Mehmet Deniz AYDIN 8 Yaş 100 metre sırt üstü branşında 1.51.25 saniye ile Ankara 4üncüsü olmuş, Katılım sağlayan diğer sporcularımız Yiğit Hamza, Muzaffer, Cihan Uzay, Ömer, Bejna ve Nisan katılım madalyası almaya hak kazanmıştır.

Örencilerimiz ve antrenörlerimiz Büşra Ateş ve Sercan Bilgen’i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.