Erasmus Uluslararası Projemiz

2018 yılı AB Erasmus+ Ana Eylem (KA2) Okul Eğitimi ve Stratejik Ortaklıklar kapsamında “Özel Yükselen Fen Lisesi-Çubuk Yerleşkesi” 1032 adet proje teklifinden, uygunluk kriterini taşıyarak, içerik değerlendirmesine alınmış, bağımsız dış uzmanlar tarafından değerlendirilmiş ve Ulusal Ajans tarafından kabul görülmüştür.

“Values Education in Action” isimli ve 2018-1-TR01-KA229-059208_1 referans numaralı projemiz, okulumuz koordinatörlüğünde İsveç, İtalya, Yunanistan ve Litvanya ülkelerindeki ortak okullarımız ile birlikte 2 yıl boyunca sürdürülecektir.

Öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında, sosyal birey olarak değişen dünyada değerlerimizi korumaları ve yaşatmaları, aynı zamanda farklı kültür, dil ve renkteki kişilerle evrensel değerler çerçevesinde etkili bir iletişim kurmaları hedeflenmektedir.

Okulumuz ortak okullardan gelen katılımcılara ev sahipliği yapacak ve proje süresince gerçekleştireceğimiz kısa süreli öğrenci-öğretmen değişimi ile hem okulumuz hem de ülkemiz Avrupa’da en iyi şekilde temsil edilecektir.

Özel Yükselen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi