Yeni Yaşam Okul Gazetemiz “Gazete H2O”

Yeni Yaşam Kampüsü 3. sınıf öğrencilerimizden Furkan Çil’in Canva programı ile hazırlamış olduğu okul gazetemiz “Gazete H2O” ilk sayısı olan Mayıs sayısıyla çıkmıştır.

Yayınımızı Furkan: “Gazeteme H2O ismini verdim. Çünkü su her şeyin temelidir. Susuz bir yaşam düşünülemez.” diyerek tasarlamıştır. Öğrencimiz bu sayısında:

1- Katalizörler Nasıl Patlar?
2- Ayın Kitap Önerisi: Tom Gates’in Harika Dünyası
3- Mimar Değil Matematikçi Tasarımı: Ayasofya
4- Şilin Matı
konularından bahsetmiştir. Furkan okulumuzun 3. ve 4. sınıflarına yayınını kendisi tanıtmıştır. Şimdi bir sonraki ayda yayınlanacak olan gazetesi için hazırlık yapıyor.

Ayrıca Furkan’ın da gazetesinin en sonunda bahsettiği üzere:
Eğer siz de yazılarınızın okulumuzun gazetesinde yayınlanmasını isterseniz Furkan’a furkancil2013@gmail.com adresine 2 görsel ve bir başlık ile beraber gönderebilirsiniz. Furkan gerekli incelemeleri yaptıktan sonra gelen yazıları sıra ile değerlendirmeye alacaktır.
Öğrencimizi tebrik ediyor, Savannah Britt’in de söylediği gibi: “Girişimci olmak, bir öğrenme tecrübesidir.” diyoruz.