Yüzme İl Birinciliğinde Yükselen Başarı

10-11 Mayıs tarihlerinde 350 öğrencinin katılımı ile Ankara il genelinde düzenlenen Okul Sporları Yüzme il birinciliği müsabakalarında Yükselen Koleji Spor Kulübü öğrencimiz Kaan Ağaoğlu, Minikler B kategorisinde erkekler 50 metre sırtüstü branşında 49.48 saniyelik derecesi ile Ankara birincisi, 50 metre serbest branşında 46.19 saniyelik derecesi ile Ankara beşincisi, 100 metre serbest branşında 1.46.67 saniyelik derecesi ile Ankara altıncısı olmuştur. Yeni Yaşam Yerleşkesi İlkokulu 1. sınıf öğrencimiz Emir Mert ÖZKUL ise Minikler B kategorisinde erkekler 50 metre serbest branşında 43.50 saniyelik derecesi ile Ankara ikincisi, 100 metre serbest branşında 1.48.15 saniyelik derecesi ile Ankara yedincisi olmuştur. Öğrencilerimizi ve antrenörümüz Sercan BİLGEN’i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.