Erasmus+ “I AM IN THE FUTURE” Projemiz

Uluslararası eTwinning projelerimiz devam ediyor.

Kurucu ortaklarından birinin de ilkokul sınıf öğretmenimiz Melek Bilgiç’in olduğu; Türkiye, Arnavutluk, Gürcistan, İtalya, Portekiz, Romanya, Ukrayna, Yunanistan ve Ürdün ortaklı “I AM IN THE FUTURE” projemiz öğrencilerle çalışmalarını ikinci yılında da sürdürmektedir. Kendilerini tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

Dünyayı etkileyen virüs yüzünden iki yıldır bütün yaşamımız değişti. Evlerimize kapandık, online derslere girdik. Çocuklar arkadaşlarından ve okullarından uzakta kaldılar. 2020- 2021 yılında sınıfça I AM IN, TOO eTwinning projesini yürüttük. Bu projede çocukların sorumluluk, empati, siber zorbalık, dezavantajlı çocuklara duyarlılık konuları işlenerek; hayata daha güzel bakmaları sağlanılmıştır. Geçen yıl yürüttüğümüz projenin devamı olarak sürdürebilirliğini sağlamak amacıyla, daha güzel ve yaşanabilir bir dünya için I AM IN THE FUTURE projesi ile doğayı, suyumuzu, toprağımızı, ormanlarımızı ve bizim dostlarımız olan hayvanları korumayı ve uzay çalışmalarını fark edip geleceklerine sahip çıkmayı öğrenecekler.